POPADSPEPATT

Υπέροχο γλύκισμα με ζαχαρούχο γάλα και σοκολάτα

Μερίδες: 24 Χρόνος: 35 λ + 1 ώρα μαγείρεμα και ψήσιμο Δυσκολία: Εύκολη Υλικά συνταγής Για τη βάση: 1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. κακάο σε σκόνη 1 κ.γ. κανέλα 1/2 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη 1/2 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο 125 γρ. βούτυρο λιωμένο Για το μείγμα καραμέλας: 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα (397 γρ. το ένα) 1/2 φλ. τσαγιού golden syrup (σε όλα τα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ) [*] 80 γρ. βούτυρο κρύο ψιλοκομμένο Για τη σοκολατένια επικάλυψη: 125 γρ. σοκολάτα μαύρης κουβερτούρας, ψιλοκομμένη 90 γρ. βούτυρο κρύο ψιλοκομμένο Εκτέλεση συνταγής Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνετε ένα ταψί με διάσταση βάσης 28×18 εκ. και το στρώνετε (σταυρωτά) με 2 μακρόστενα χαρτιά ...

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις